BURSA / YILDIRIM - Latif Dörtçelik Anaokulu

May

Okulumuz bahçesine kurulan eğlence alanında öğrencilerimiz, gönüllerince eğlenerek unutulmaz dakikalar geçirdiler.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Haz

Erguvanlar Sabah Grubu'nun yürüttüğü "Anaokulundaki Harika Masallar" e-Twinning projesi tamamlandı.

Haz

Sürekli İyileştirme Modeli çalışmaları kapsamında emeklerimizin karşılığını "Başarılı Kurum" ödülü ile aldık.

May

Geleneksel sokak oyunlarını yaşatıyoruz!

May

Minik şoförler trafik kurallarını yaparak yaşayarak öğreniyor!

May

İpek Böcekleri sabah sınıfı tarafından yürütülen Around the world in 80 days projesi etkinliklerine devam ediyor..

May

İpek Böcekleri sabah grubu sınıfımızın yürütmüş olduğu sokak oyunları şenliği projesinde, okul bahçesinde geleneksel oyunlarımızdan olan yakan top ve yedi kule oyunu oynandı. Çocuklar tarafından çok sevilen oyunlarımız istekleri doğrultusunda bahçe etkinliklerinde oynanmaya devam edildi.

May

İpek Böcekleri sabah sınıfımızın yürütmüş olduğu Kodlambaç Projesi okul ve ev etkinlikleri devam etmektedir. Code a pilliar kodlama uygulaması öğrenciler tarafın çol sevildi.

Haz

Yıldızlar sınıfı olarak "Water Messengers (Su Habercileri)" e-Twinning projemizin sevimli maskotuyla tanıştık. Çocuklar maskotu çok sevdiler. Maskota Şirine ismini koyduk. Proje boyunca bizlere suyun önemini ve su tasarrufunu hatırlatacak maskotumuza sınıfımızda yer açtık.