BURSA / YILDIRIM - Latif Dörtçelik Anaokulu

Ara

Okulumuzda sergilenen "Küçük Prens" adlı tiyatro gösterisinde öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar geçirdi. Öğrencilerin severek izlediği bu oyunu hazırlayan, emek veren tiyatro ekibine teşekkür ederiz.

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. " Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz!"

Mustafa Kemal ATATÜRK

Ekm

Öğrencilerimiz teknoloji bağımlılığının hayatımızdaki olumsuz etkileri ve hareketli yaşamın sağlığımız açısından önemi hakkında bilgilendirildi. Uygulanan etkinliklerle öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler. Etkinliklerinden dolayı Fizyoterapist Pınaray Deniz ve Psikolog Gamzenur İraz'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda sergilenen "İki Şen" adlı tiyatro gösterisinde öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar geçirdi. Öğrencilerin severek izlediği bu oyunu hazırlayan, emek veren tiyatro ekibine teşekkür ederiz.

Ekm

Hayvanların sesini duymazsak, doğanın melodisi eksik kalır.

Eyl

Okul rehber öğretmenimiz Şulenur Arslan öğrencilerimize tanışma etkinlikleri düzenledi.

Eyl

Tem

Kahraman Milletimizin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu, tüm şehitlerimizin ruhu şâd olsun.

Haz

Okulumuz 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri Tofaş Anadolu Arabaları Müzesi'ni, 3 yaş grubu öğrencilerimiz de  Ali Paşa Oyuncak Kütüphanesi'ni ziyaret ederek keyifli bir gün geçirdiler.

May

Kaybolmaya başlayan sanatlarımızdan biri olan Çömlek Sanatını öğrencilerimize tanıtmak amacıyla okulumuzda çömlek yapımı ile ilgili etkinlik düzenlendik. Çömlek Sanatı Etkinliği ile öğrenciler hem eğlendiler hem de tükenmek üzere olan geleneksel sanatlarımızdan birini yakından görmüş oldular. Kendi sanat eserlerini yapan öğrencilerimiz çok keyifli ve verimli vakit geçirdiler.

May

Öğrencilerimizle birlikte keyifli bir gezi gerçekleştirdik. Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi'ne (GUHEM) gittik, uzayın eğlenceli dünyasına seyahat ettik.  Öğrencilerimiz gezide uzay, havacılık ve teknoloji alanında bilgi ve deneyim sahibi oldular. Hem eğlendiler ve öğrendiler.

May

Sokak Oyunları etkinliğimizde  öğrencilerimiz, unutulmaya  yüz tutmuş birçok oyunu öğrenme ve oynama fırsatı buldu. Öğrencilerin severek katıldığı bu etkinlik sayesinde geleneksel oyunlarımızın sürdürülmesi desteklenmiş oldu. Etkinlikte sandalye kapmaca, çuval yarışı, seksek, halat çekme, yakan top gibi oyunlar oynandı.

May

Okulumuz, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı Avrupa Okul Eğitimi Platformunda (ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile, Merkezi Destek Servisi (Central Support Service - CSS) tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

May

Veli katılım etkinliği olarak planladığımız bahçe düzenleme etkinliğinde, velilerimiz büyük bir özveriyle bahçemizi güzelleştirdi. Bizleri yalnız bırakmayan, emek veren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.