BURSA / YILDIRIM - Latif Dörtçelik Anaokulu

May

Şenliğimizin üçüncü gününde öğrencilerimiz çikolatalı elmam etkinliği ile tanıştı. Kendi zevklerine göre çikolatalı elmalarını süsleyen öğrencilerimiz oldukça keyifli dakikalar yaşadı.

May

Şenliğimizin ikinci gününde öğrencilerimiz önce geleneksel sokak oyunlarıyla tanıştı, parkurlarda yarıştı; ardından nostaljk 90'lar zincirli salıncağına binerek bol eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdi.

May

Okulumuz bahçesine kurulan eğlence alanında öğrencilerimiz, gönüllerince eğlenerek unutulmaz dakikalar geçirdiler.

May

Öğrencilerimiz yapılan etkinliklerle diş sağlığının önemi ve çürüklerden korunma yolları hakkında bilgi edindi.  Bilgilendirme çalışmalarından dolayı Yıldırım İlçe Sağlık - Sağlıklı Hayat Merkezi görevlileri diş hekimi Remziye Sahaddinoğlu ve hemşire Selma Türkoğlu'na teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu okulumuzu sardı!

Nis

Bursa İtfaiye Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından öğretmen ve öğrencilerimize yangın bilinçlendirme eğitimi verildi.

Mrt

Öğrencilerimizle birlikte keyifli bir gezi gerçekleştirdik. Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi'ne (GUHEM) gittik, uzayın eğlenceli dünyasına seyahat ettik.  Öğrencilerimiz gezide uzay, havacılık ve teknoloji alanında bilgi ve deneyim sahibi oldular. Hem eğlendiler ve öğrendiler.

Ock

Öğrencilerimiz "Planetaryum" simülasyon sistemi ile uzayı öğrendiler. Güneş, ay, yıldızlar, uydular, gezegenler, bilinen diğer tüm gök cisimlerinin konumlarını, hareketlerini çeşitli özel aygıtlar sayesinde küresel bir kubbe içinde gösteren bir yapı olan planetaryum çadırında uzaya sanal yolculuk yaptılar.

Ock

Okulumuzda sergilenen "Çepeçevre" adlı tiyatro gösterisinde öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar geçirdi. Öğrencilerin severek izlediği bu oyunu hazırlayan, emek veren tiyatro ekibine teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz yapılan etkinliklerle iyi dokunuş, kötü dokunuş ve özel bölgelerimiz konuları hakkında bilgi sahibi oldu.

Ara

Öğrencilerimiz akran zorbalığı, bu zorbalığın olumsuz etkileri ve bunun önüne geçebilmenin yolları hakkında bilgilendirildi. Uygulanan etkinliklerle öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler.

Ara

Okulumuzda sergilenen "Çirkin Ördek Yavrusu" kukla gösterisinde öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar geçirdi. Öğrencilerin severek izlediği bu gösteriyi hazırlayan, emek veren BiKutu Sahne ekibine teşekkür ederiz.

Ara

Çocuklarımızın sağlığını önemsiyoruz. Çocuklarda görme kusurları çoğu zaman fark edilmeyebilir. Göz kusurları öğrencinin rahat kavramasını ve öğrenmesini engeller. Eğitim öğretimin daha verimli gerçekleşmesi için öğrencilerimize “Snellen Göz Tarama” testi uyguluyoruz.

Okul rehber öğretmenimiz Şulenur Arslan tarafından öğrencilerimize Snellen Göz Tarama Testi uygulanmıştır. Değerlendirmeler velilerimizle paylaşılarak, yönlendirme yapılmıştır. Öğrencilerimizin hayat boyu sağlıklı ve başarılı olmaları dileğiyle.

Ara

Okulumuzda sergilenen "Küçük Prens" adlı tiyatro gösterisinde öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar geçirdi. Öğrencilerin severek izlediği bu oyunu hazırlayan, emek veren tiyatro ekibine teşekkür ederiz.

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. " Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.